Передплата 2024 «Добрий господар»

Тернопільські фермери отримали в лізинг від ПриватБанку сільгосптехніку на мільйон гривень

  • 26.06.2013, 17:53
  • 854

ПриватБанк і фермерське господарство «Скочеляс» (Тернопільська обл, село Грабовець) уклали договір фінансового лізингу на суму понад 1 млн. грн., який дозволить підприємству вести роботу з використанням найсучаснішої агротехніки

Як повідомили в банку, надана за договором лізингу сума буде спрямована на поповнення машинного парку підприємства зернозбиральним комбайном Tucano 320 з зерновою жаткою С600.

За словами тернопільських фермерів, рішення укласти лізинговий договір було продиктовано тим, що сьогодні ПриватБанк надає найдоступніші умови для фінансового лізингу сільгосптехніки, яких більше немає в Україні.

"Отримання такої техніки в лізинг дозволить нам своєчасно зібрати і реалізувати врожай, крім того, знизити втрати зерна при збиранні і отримати відчутний економічний ефект", — говорить директор фермерського господарства Василь Скочеляс.

На сьогоднішні обсяг фінансування, наданого ПриватБанком українським агропідприємствам, перевищує 11 млрд. грн. Компанії агропромислового комплексу можуть скористатися в ПриватБанку спеціальними програмами фінансування закупівель ПММ і запчастин, оновити свій технічний парк на умовах лізингу. Крім того, з травня 2013 р. кожен клієнт-аграрій зможе скористатися інноваційною технологією гарантованих платежів. Вона дозволить швидко і без зайвих витрат та формальностей отримати від банку гарантію своєчасної оплати на адресу постачальників сировини і матеріалів за наданими відтермінувань платежу.

Схожі новини