Передплата 2024 ВЗ

«Міс Україна-Всесвіт» підкорює Лас-Вегас

“Міс Україна-Всесвіт-2012” Анастасія Чернова вирішила заздалегідь підготуватися до запеклої боротьби за титул “Міс Всесвіт”. За тиждень до старту конкурсних буднів Чернова прилетіла до Нью-Йорка.

Там дівчина “підтягувала” сценічне дефіле з хореографом, знімалася у рекламі вечірніх суконь, а потім провела кілька днів у Лас-Вегасі в компанії сімейства Олександри Ніколаєнко та її чоловіка-мільярдера Філа Раффіна.

У п’яти ВАЛІЗАХ ледве вмістилися 25 костюмів, вісім вечірніх суконь, безліч аксесуарів і взуття Чернової. Крім цього, Анастасія підготувала всім конкурсанткам сувеніри. Через тривале складання валіз дівчина ледь не запізнилася на літак! Проте все обійшлося, і зараз Анастасія звикає до нового часового ритму. Як зазначає прес-служба оргкомітету конкурсу «Міс Україна-Всесвіт», кожен день усіх 83-х учасниць змагань розписаний по секундах. Тривають безперервні зйомки — для трансляції на NBC, для реклами, зйомка з пам’ятками Вегаса і, звичайно ж, багато передріздвяних вечірок, карнавалів та інших заходів. Вже позаду зйомки у бікіні і для фірмового каталогу, де будуть надруковані фото всіх учасниць. Директор конкурсу «Міс Україна Всесвіт-2012» Ганна Філімонова зазначає, що дівчата «будуть грати і в казино, якщо вони в Лас-Вегасі. Все це дуже насичене життя і весь цей час їх супроводжуватимуть мільйони камер».

Дівчата відвідали Jubilee-шоу, побували на екскурсії на взуттєвій фабриці. А щовечора вони знайомляться з кухнею народів світу у найкращих ресторанах Лас-Вегаса. В Америці українка живе в одному номері з «Міс Литвою». У сусідок по кімнаті, кажуть, склалися вельми дружні стосунки. Також Настя встигла потоваришувати з «Міс Нова Зеландія», «Міс Ізраїль» і «Міс Росія».

14 грудня на шоу національних костюмів Анастасія Чернова постане у нестандартному образі козака. А 19 грудня у фіналі конкурсу краси «Міс Всесвіт» учасниця від України з’явиться в короткому світло-зеленому вбранні, а на традиційне дефіле у вечірніх сукнях одягне плаття від Шеріл Хілл небесно-блакитного кольору.

Ганна Філімонова впевнена, що представниця нашої країни готова до запеклої боротьби. Фінал конкурсу «Міс Всесвіт-2012» можна буде подивитися на телеканалі М1 20 грудня о 20.00.