Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У гості до «Карпат» їде «Кривбас»

А «Рух» у Києві перевірить міцність «Оболоні»

Фото pexels
Фото pexels

Дебютант Української Прем'єр-ліги, оновлені «Карпати», у 1-му турі здобув своє перше очко. Чи вдасться «левам» поповнити очковий багаж у 2-му турі? Це буде непросто. У гості до «зелено-білих» їде бронзовий призер попереднього чемпіонату УПЛ, криворізький «Кривбас» (неділя, 11 серпня, 15.30).

Гостьова нічия з рівненським «Вересом» залиши­ла неоднозначні враження. Позитивний для «Кар­пат» результат є, а от змістовної гри з боку львів'ян не було… «Кривбас», без сумніву, зараз сильніший від «Вереса», тож у поєдинку на стадіоні «Україна» підопічним Владислава Лупашка треба зіграти кра­ще, ніж у Рівному. Особливу увагу, як на мене, «зеле­но-білим» варто приділити організації гри в обороні. Як би не хотілося карпатівцям атакувати, без міцно­го захисту здобувати очки в УПЛ буде надзвичайно важко…

Нарешті стартує в УПЛ львівський «Рух» (перший тур «жовто-чорні» пропустили, бо кілька їхніх грав­ців виступали на Іграх-2024 у Франції у складі олім­пійської збірної України). Рухівці їдуть у гості до київ­ської «Оболоні» (11 серпня, 13.00). Буде дуже цікаво спостерігати за діями форварда «Руху» Ігоря Крас­нопіра, який перейшов до «жовто-чорних» саме від «пивоварів» (якщо, звісно, Краснопір проти своєї ко­лишньої команди гратиме).

Київське «Динамо» зіграє на виїзді з «Вересом» (п'ятниця, 9 серпня, 18.00), а донецький «Шахтар» прийматиме житомирське «Полісся» (11 серпня, 18.00). Суперники в наших «ґрандів» різні за класом, але, думаю, по три очки «Динамо» й «Шахтар» набра­ти мусять.

Решта матчів 2-го туру: 9 серпня — «Лівий Бе­рег» — «Ворскла» (15.30), 10 серпня — «Чорномо­рець» — «Зоря» (15.30), «Колос» — «Інгулець» (18.00), 12 серпня — ЛНЗ — «Олександрія» (15.30).

Результати матчів 1-го туру:

«Верес» — «КАРПАТИ» 0:0

«Кривбас» — «Чорноморець» 1:0

ЛНЗ — «Лівий Берег» 1:0

«Оболонь» — «Колос» 2:2

«Ворскла» — «Шахтар» 0:5

«Зоря» — «Інгулець» 2:1

Матчі «Рух» — «Полісся» і «Олександрія» — «Дина­мо» перенесено.

Схожі новини