Передплата 2024 «Добра кухня»

Срна: «Уся Європа буде дивитися Лігу чемпіонів у Львові!»

Хорватський захисник не проти, щоб усі матчі його команди у столиці Галичини закінчувалися з рахунком 2:0 на користь «Шахтаря»

На радість любителям спорту великого футболу у Львові стало значно більше! З нового сезону до столиці Галичини перебрався чинний чемпіон України — донецький «Шахтар». Саме на місцевому стадіоні «Арена Львів» пройдуть цього року усі домашні матчі «гірників» у внутрішньому чемпіонаті та у Лізі чемпіонів УЄФА. Чимало львів’ян уже оцінили високий клас команди Мірчі Луческу, зокрема у поєдинку з київськими динамівцями за Інтер Суперкубок, у стартовому матчі Прем’єр-ліги із запорізьким “Металургом”. Гравці донецького клубу сподіваються на підтримку львівського глядача і під час наступного матчу з харківським “Металістом”, ключового у третьому турі чемпіонату.

«Львівські вболівальники прийняли нас добре, — каже капітан “Шахтаря” Даріо Срна. — На “Арені Львів” ми гратимемо не тільки поєдинки чемпіонату, а й Ліги чемпіонів. Гадаю, це буде велике свято! Хочемо своєю грою, своїм шанобливим ставленням до вболівальників привести їх на стадіон. «Шахтар» повинен і заслуговує грати за повних трибун! Скрізь! Думаю, і львівським глядачам буде приємно, коли «Шахтар» проводитиме важливі матчі у Львові. Вся Європа дивитиметься Лігу чемпіонів з вашого міста! Звичайно, хотів би, щоб ці матчі відбувалися у Донецьку — на «Донбас Арені». Але наразі це зі зрозумілих причин неможливо. Тож вирішили, що будемо виступати на «Арені Львів». Шкода, щоб такий гарний стадіон простоював порожнім. Виступати тут нам приємно: дуже хороші уболівальники у Львові!».

Також хорватський футболіст спростував чутки про те, що, мовляв, «Арена Львів» — не фартовий стадіон. «Я не вірю у всі ці забобони: фартовий, нефартовий.., — каже Даріо. — Наша команда виступає на ньому успішно. Поки що все складається добре. Дай Боже, щоб на «Арені Львів» кожен матч закінчувався з рахунком 2:0 на нашу користь!”.

Нагадаємо, у найближчу суботу,

9 серпня, о 19.30 на «Арені Львів» відбудеться матч із розряду “топових”. Донецький «Шахтар» зійдеться у двобої з харківським «Металістом». Чинний чемпіон протистоятиме команді, яка у минулому сезоні посіла третє місце, потіснивши київське «Динамо»! Квитки вартістю від 20 грн. на цей, поза сумнівом, видовищний матч уже надійшли у каси стадіону (вул. Стрийська, 199). Їх також можна придбати у точках продажу по всьому Львову — у мережі кас «ОТ-ОТ» на проспекті Свободи — навпроти економічного факультету ЛНУ, на площі Галицькій (біля пам’ятника Королю Данилу), на площі Музейній (біля Домініканського собору), у магазині «Квітка» на площі Ринок, 14. Квитки на цей та інші матчі можна зарезервувати он-лайн на сайті shakhtar.com.

Схожі новини