Передплата 2024 «Добрий господар»

Любовні походеньки Месута Озіла

Або чому президент футбольного «Реала» Флорентіно Перес продав одного з найкращих плеймейкерів Європи

Розставання із великими командами ніколи не буває легким. Як каже Карло Анчелотті, із мадридського «Реала» так просто не йдуть. Чому ж усе-таки теперішнє керівництво королівського клубу зважилося відпустити чи не найкращого плеймейкера Європи Месута Озіла? Як не намагалися фанати команди захистити свого улюбленця під час презентації Гарета Бейла, а Флорентіно Перес виявився невблаганним. Усе через «непрофесіоналізм» німця турецького походження.

Минулого тижня впливові спортивні видання Іспанії пролили світло на те, що насправді думає теперішній бос королівського клубу про Озіла. Перес начебто продав німця, бо той — сексоголік. Мовляв, Озіл під час своїх виступів за мадридську команду ніяк не міг впоратися зі своєю пристрастю до жінок, тому й довелось його позбутися... «Коли Озіл тільки переїхав до нас 2010-го, його релігійні погляди не дозволяли йому порушувати режим. Але в Мадриді він відкрив для себе новий світ, який раніше був чужим для нього. Месут став жити у нічний спосіб: клуби, жінки. Справа навіть не стільки в жінках, а в тому, що він просто не висипався ночами. Месут не поводився як професіонал», — цитувала Флорентіно Переса іспанська abc.es.

Ще виступаючи у німецькому чемпіонаті, Озіл здобув собі славу хлопчика топ-моделей, які встигли відчути смак сімейного життя. Спочатку Месут зустрічався із сестрою відомої співачки Сари Коннор — Анною-Марією Лагерблом. На 6 років старша Анна-Марія на той час вже мала 8-річного сина від фінського футболіста Пеккі Лагерблома. Це не зупинило ревного мусульманина Озіла, більше того, дуже скоро Анна-Марія опинилася під впливом нового обранця. Вона прийняла іслам, перестала зніматися у відвертих фотосесіях, навіть перефарбувалася із блондинки у брюнетку і готувалася вдруге стати під вінець. Втім, після переїзду Озіла в Мадрид пара розпалася.

Наступною пасією Месута стала венесуельська модель Аїда Єспіка. «Міс Венесуела-2002» теж виховує сина від попередніх стосунків і теж трохи старша від Озіла. Її попередній чоловік теж футболіст — італієць Матео Феррарі. Втім, після публікації компромату на футболіста, Аїда заявила, що Озіл зовсім не сексоголік, мовляв, вони лише близькі друзі.

Останнім часом Месута все частіше бачать у товаристві співачки Менді Ґрейс Капрісто. 22-річна красуня нещодавно у соціальній мережі прокоментувала свою фотографію з Озілом: «Аж раптом у моє життя увійшов ТИ». Месут під цією ж світлиною написав: «Найсексуальніша крива на її тілі — це її усмішка»...

Активність на любовному фронті зовсім не заважає німцеві турецького походження бути ревним мусульманином. Часто перед початком матчу Озіла можна побачити із розкритими долонями, в пориві молитви. 2011 року в матчі за Суперкубок проти «Барселони» Месут навіть отримав вилучення, захищаючи свої релігійні погляди від насмішок Давіда Вілльї. Мусульманин Озіл поза футбольним полем носить на правій руці браслет «шамбала», який часто можна побачити на руках голлівудських знаменитостей (Шамбала — міфічна країна в Тибеті).

А може, виявлення прихованої сторони мадридського життя Озіла є звичайною розправою над німцем? Улітку Мустафа Озіл, батько і агент футболіста, вів переговори із королівським клубом про підвищення зарплати свого сина до 8,5 мільйона євро на рік. Керівництво «Реала» не погоджувалося з такими апетитами. Під кінець сезону, коли в Мадриді почали рахувати витрачені гроші, Перес не захотів доплачувати ще й Озілу. Очевидно, саме тому його й продали. Але цей трансфер дуже не сподобався фанатам команди. Та що там фанатам! Деякі гравці «Реала» не приховували свого розчарування від переходу Озіла. І от тепер іспанська преса відкрила «одкровення» Переса... У клубі відхрестилися від таких думок свого боса, мовляв, Перес нічого не має проти футболіста. Мустафі Озілу цього не досить.

«Перес — не людина честі. Із Месута зробили цапа-відбувайла, а з мене — корисливого батька, який тільки й мріє про дорогий трансфер сина. Будемо захищатися в суді», — каже батько Месута Озіл.

Схожі новини