Передплата 2024 «Добрий господар»

«Зелено-білі» повернуться на «Арену Львів»

Перший матч на новому стадіоні навесні — проти «Чорноморця»

Як повідомили телевізійні “Головні новини Львова”, навесні львівські “Карпати” знову гратимуть на «Арені Львів». Отже, саме на стадіоні-красені, збудованому до Євро-2012, “зелено-білі” проведуть перший у 2013 році домашній матч — проти одеського «Чорноморця”.

У “Карпатах” новий стадіон називали “нефартовим”. Перший матч на “Арені Львів” “зелено-білі” зіграли 10 грудня 2011 року — поступилися київському «Динамо» з рахунком 0:1. Пізніше «Карпати» зазнали на новому стадіоні ще двох поразок, після чого повернулися на “фартовішу” «Україну»... Нещодавно один із керівників клубу Ігор Дедишин заявив: мовляв, не виключаємо, що навесні таки повернемося на “Арену Львів”, — якщо домовимося, бо переговори йдуть непросто... Раніше представники “Карпат” наголошували, що оренда “Арени Львів” коштує надто дорого, і клуб таких грошей не має... Чи то вартість оренди знизили, чи то “Карпати” раптом розбагатіли?

Останній футбольний матч на стадіоні «Арена Львів» відбувся 15 серпня 2012 року. Тоді збірна України зіграла внічию зі збірною Чехії 0:0. Як виявилося, не така вже та “Арена Львів” фартова, бо на стадіоні “Україна” вітчизняна збірна завжди тільки перемагала...

Схожі новини