Передплата 2024 ВЗ

У Маріуполь по реванш!

У першому колі «Карпати» поступилися «Іллічівцю» 1:5...

У неділю, 25 листопада, львівські «Карпати» в Маріуполі у заключній виїзній грі року поміряються силами з «Іллічівцем» (початок — о 13.30, трансляція на телеканалі «Футбол»). Підопічні Ніколая Костова прагнуть взяти реванш за розгромну домашню поразку в першому колі. А ще — перервати свою безвиграшну гостьову серію, яка триває у чемпіонатах уже 16 матчів.

У Прем’єр-лізі це буде вже 13-та гра суперників у Маріуполі. «Карпати» перемагали там чотири рази, сім разів успіх був на боці «Іллічівця», двічі команди грали внічию. Востаннє львів’яни долали господарів у Маріуполі у вересні 2010 року — 3:2. У матчі першого кола нинішнього сезону «зелено-білі», якими на той час керував Павло Кучеров, несподівано програли «Іллічівцю» з великим рахунком — 1:5. У гостей по два голи забили екс-карпатівець Кравченко, Федотов, а також Бутко, у львів’ян відзначився Ксьонз.

До поєдинку з «Карпатами» «Іллічівець» підійшов з невтішною домашньою серією — три матчі без перемог. Та й взагалі, азовці востаннє перемагали ще 6 жовтня — одеський «Чорноморець». Підо-пічні Миколи Павлова на своєму полі не можуть розмочити ворота суперників вже впродовж 294 хвилин!

Пропустять гру дискваліфікований Штіліч, а також Зеньов і Болохан, що перебувають у карпатівському лазареті. У складі господарів через перебір карток не вийде на поле екс-карпатівець Іщенко. Місяць не виходив на поле ще один колишній кумир львівських вболівальників — Кожанов, який останнім часом виступає за молодіжний склад “Іллічівця”.

Схожі новини