Передплата 2024 ВЗ

Із Таїланду – без нагород...

Збірна України з футзалу завершила свій виступ на цьогорічному чемпіонаті світу на стадії чвертьфіналу, поступившись збірній Колумбії 1:3.

Ще до поєдинку головний тренер української команди Геннадій Лисенчук запевняв, що добре обізнаний із грою суперника, яку команда розібрала на заняттях, і знає, як здолати надщільну оборону колумбійців та здобути перемогу. Проте події у матчі цього не підтвердили. Перший тайм, попри виразнішу активність української команди, не приніс жодному із суперників результату — 0:0. Зате на початку другої половини колумбійці скористалися помилкою Рогачова і забили гол (Реєс).

За дві хвилини до кінця поєдинку, намагаючись врятувати матч, наші тренери випустили п’ятого польового гравця. І його дві помилки призвели до ще двох голів у порожні ворота збірної України (Каро і Абріль). Гол Овсянникова за 6 секунд до сирени лише підсолодив гіркоту поразки.

Тепер збірна Колумбії у півфіналі гратиме із Бразилією, яка в овертаймі перемогла Аргентину 3:2. Другу півфінальну пару складуть збірні Італії (теж в овертаймі здолала Португалію 4:3) та Іспанії, яка переграла Росію 3:2.

Схожі новини