Передплата 2025 «Неймовірні історії життя»

Трамп попрацював у МакДональдсі: навіщо

  • 21.10.2024, 13:15
  • 269

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп днями попрацював кухарем у McDonald’s

Скрін із відео
Скрін із відео

Під час турне по Пенсильванії, яка є одним із основних штатів на виборах, Трамп попрацював із фритюром, а пізніше роздавав клієнтам їжу через вікно автомата, розповідаючи, що приготував її власноруч.

Кандидатка від демократів Камала Гарріс раніше заявляла, що колись працювала у McDonald’s. Джерело зазначає, що під час першої президентської кампанії Гарріс ця деталь стала центральним елементом історії походження із середнього класу, яку вона зробила центральною для своєї презентації виборцям як кандидата в президенти.

Також Трамп бездоказово звинуватив Гарріс у брехні щодо роботи в McDonald’s.

«Я шукаю роботу. І я завжди хотів працювати в McDonald’s, але ніколи не працював. Я балотуюся проти людини, яка сказала, що працювала, але це виявилося абсолютно фальшивою історією», — заявив Трамп власнику McDonald’s у неділю.

Гарріс здебільшого ігнорувала Трампа, а також дзвінки його прихильників і запити консервативних ЗМІ з проханням надати докази того, що вона працювала у McDonald’s. Її кампанія не відповіла на прохання прокоментувати звинувачення Трампа і його майбутній візит до McDonald’s.

Представник кампанії повідомив, що Гарріс працювала в McDonald’s в Аламеді, штат Каліфорнія, влітку 1983 року, коли вона ще була студенткою університету Говарда у Вашингтоні. За словами представника, вона працювала на касі та обслуговувала машини для приготування картоплі фрі та морозива.


Джерело: CNN