Передплата 2025 «Добре здоров’я»

«Без тебе перемоги не буде!»: Львівський ТЦК закликав приєднуватися до лав ЗСУ (ВІДЕО)

  • 15.10.2024, 19:45
  • 298

Сьогодні, 15 жовтня, Львівський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) опублікував третій мотиваційний відеоролик «Без тебе перемоги не буде!» із закликом до чоловіків приєднуватися до лав Збройних сил та ставати на захист України

Фото: умовне, Слово і Діло
Фото: умовне, Слово і Діло

Слоган кампанії - «Без тебе перемоги не буде. Долучайся до захисту України сьогодні». А наприкінці відео глядача питають: «Завжди знайдуться ті, кому все не так, що б їм не показали. А який ти?».

«Наприкінці третього року російського вторгнення сприйняття війни серед різних суспільних груп зазнає змін через безліч об'єктивних і суб'єктивних факторів. Соціологічні дослідження демонструють часто взаємовиключні результати, де бажання перемоги над ворогом і, водночас, відмова виходити за межі особистого комфорту. Це відео створене з метою спонукати до обговорення та дискусії (інколи це — дискусія із самим собою), як виглядає для нас ця війна сьогодні? Якою ми бачимо зовнішню картину (медіа, соцмережі), а як відчуваємо її всередині (найближче оточення, особистий досвід). Які ми у цій війні?», — пояснюють режисери ролика.

Над кампанією працювали співробітники міськради і ТЦК із львівськими креативними агенціями та продакшн-студіями.

У місті наголошують, звертатися у Львові на вул. Левицького 67, на просп. пр. Червоної Калини 72а.