Передплата 2025 «Добре здоров’я»

У Львові провели рейди стриптиз-клубами: в ТЦК відреагували

  • 12.10.2024, 15:28
  • 1 285

Вчора ввечері, 11 жовтня, представники ТЦК спільно з поліцією провели рейди у клубах та ресторанах Львова, Києва, Дніпра, Харкова, Хмельницького та інших міст

Фото: Ігор Зінкевич
Фото: Ігор Зінкевич

Зокрема, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич повідомив, що рейд відбувся в кількох закладах міста, зокрема у нічному клубі EROS Show Bar.

Як повідомили у Львівському обласному ТЦК та СП, метою рейдів є перевірка військовозобов'язаних громадян, зокрема їхніх документів.

«Нагадуємо, що в Україні відбуваються заходи з мобілізації військовозобов'язаних громадян України. Військовослужбовці ТЦК та СП у Львівській області спільно з працівниками правоохоронних органів проводять оповіщення військовозобов'язаних громадян щодо військового обліку під час дії воєнного стану», — йдеться у повідомленні.

У Львівському ТЦК та СП зазначили, що правоохоронців залучають для запобігання можливим спекуляціям чи провокаціям під час проведення цих заходів.

«Закликаємо громадян дотримуватися усіх норм чинного законодавства. На прохання представників ТЦК та СП чи працівників правоохоронних органів надати для перевірки військово-облікові документи, реагувати коректно. За перешкоджання їхній роботі передбачена адміністративна відповідальність», — додали у ТЦК та СП.

Аналогічні заходи напередодні ввечері відбулися і в інших містах. Повідомляється, що у Києві, окрім рейду після концентру «Океану Ельзи», перевірки відбулись у ресторанах «Goodwine» та «Avalon».