Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Сергій Жадан через соцмережі вперше після розриву звернувся до колишньої Христини Соловій

  • 04.10.2024, 18:45
  • 266

Письменник Сергій Жадан публічно звернувся до колишньої коханої, співачки Христини Соловій, з якою розійшовся через зраду

Фото: ТСН
Фото: ТСН

Ексзакохані вступили в дискусію в соцмережі X, що раніше мала назву Twitter. Зокрема, Жадан опублікував скриншот, де було написано: «Зниклий Сергій Жадан повернувся додому після трудового рабства».

На допис письменника відреагувала співачка. Вона коротко зазначила, що «пахне новими віршами». На що Сергій Жадан їй відповів «світ давно не змінюється», додавши ласкаве звернення «ніжна моя».

Фанів письменника насторожило таке листування колишніх. Користувачі підозрюють, що пара після розриву може знову зійтися. Утім, якщо одні прихильники поета радіють можливому примиренню, то інші натомість радять «не наступати на ті ж граблі».

Зазначимо, Христина Соловій та Сергій Жадан 2022 року крутили роман. Щоправда, почуття артистки до поета не були такими самими сильними, як в нього до неї. Тож Соловій закохалася в іншого чоловіка та зав’язала з ним стосунки. Жадан про це дізнався. Врешті, пара розійшлася.

Схожі новини