Передплата 2024 ВЗ

На Львівщині поліцейські затримали дівчину, яка продавала наркотики

  • 01.10.2024, 14:50
  • 169

Вона розповсюджувала наркотичні речовини серед мешканців району

Фото поліції
Фото поліції

На Львівщині поліцейські затримали 22-річну мешканку Золочівського району, яку підозрюють у продажі небезпечних психотропних речовин. Вона продавала наркотики.

Правоохоронці виявили, що дівчина продавала небезпечну речовину під назвою alfa-PVP наркозалежним мешканцям району. Вона діяла за схемою продажу з рук в руки, без використання посередників чи інших способів доставки.

«Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисниці правоохоронці виявили та вилучили кристалічну речовину білого кольору, зовні схожою на „alfa-PVP“, грошові кошти, чорнові записи, електронні ваги, мобільний телефон, планшет та інші речові докази причетності затриманої до протиправної діяльності», — йдеться у повідомленні.

Усі предмети передали на експертизу в Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. Дівчині повідомили про підозру за незаконний збут наркотиків. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі до десяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.

Схожі новини