Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Учасника гурту BTS оштрафували за їзду на самокаті нетверезим

  • 30.09.2024, 16:30
  • 145

Учасника популярного південнокорейського гурту BTS Шуґу (справжнє ім'я — Мін Юнґі) оштрафували на 15 мільйонів корейських вон за керування електросамокатом у нетверезому стані

Фото: Суспільне
Фото: Суспільне

Артиста ще пізно ввечері 6 серпня спіймала поліція, коли він намагався встати після падіння з електроскутера біля свого будинку в Йонсані. Правоохоронці виявили, що він був нетверезим — концентрація алкоголю в його крові становила 0,227 відсотка, що перевищувало встановлений поріг у 0,08 для анулювання прав.

Шуґа перепросив, сказав, що їхав додому, «думаючи, що це близька відстань», і «забув, що не можна користуватися електроскутером у нетверезому стані».

«Хоча ніхто не постраждав і жодне майно не було пошкоджене, це повністю моя відповідальність без жодних виправдань. Я прошу вибачення у тих, хто постраждав через мою недбалість і неправомірну поведінку, і я подбаю про те, щоб подібне не повторилося в майбутньому», — сказав він.

Попри це, артист все ж зіткнувся з негативною реакцією, дехто навіть просив його покинути гурт.

Через 17 днів після інциденту Мін Юнґі з’явився в поліційний відділок, пройшов тригодинний допит і зізнався у скоєному. Поліція направила справу до прокуратури без затримання. Суд погодив суму штрафу, який вимагала прокуратура, — 15 мільйонів корейських вон, або 11 468 доларів. Виконавець ще має тиждень, щоб оскаржити рішення.

Зараз 31-річний виконавець служить агентом соціальної служби (з вересня 2023 року) — це альтернативна форма обов’язкової військової служби в Південній Кореї.


Джерело: BBC

Схожі новини