Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові вперше провели Національне опікове стажування

  • 29.09.2024, 22:28
  • 129

Першими стажування у Львові пройшли спеціалісти Вінницького клінічного центру термічної травми та пластичної хірургії лікарні ім. М. Пирогова. Протягом п’яти днів вони працювали та оперували разом з львівськими спеціалістами

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР

Про це повідомили у ЛМР.

«Для нас це стажування дуже важливе, тому що ми маємо можливість подивитися, як працюють наші колеги, та обмінятися досвідом. Опікова травма є досить важкою і завжди актуальною. На жаль, тенденція як побутових, так і військових опіків збільшується. І завдяки цій співпраці ми прагнемо зрозуміти переваги тих чи інших методів у лікуванні та імплементувати їх у свою роботу», — ділиться враженнями від стажування Віталій Кравчук, лікар-комбустіолог Вінницького клінічного центру термічної травми та пластичної хірургії лікарні ім. М. Пирогова.

Додамо, що Національне опікове стажування — це нова платформа для обміну знаннями і досвідом від Християнської медичної асоціації України, у межах проєкту Burn Care Alliance, мета якого — лікувати українських пацієнтів з опіками за найвищими світовими стандартами.

Стажування фінансується урядом Тайваню.

Схожі новини