Передплата 2024 ВЗ

Представника дитячого «Євробачення-2024» українці зможуть обрати в «Дії»

  • 20.09.2024, 22:15
  • 250

Українці зможуть в застосунку «Дія» голосувати за представника на дитяче «Євробачення-2024». Проголосувати можуть усі охочі від 14 років

Фото: Слово і Діло
Фото: Слово і Діло

Про це повідомляє «Дія».

Голосування проходитиме у два етапи — до 10:00 22 вересня в застосунку голосуватимуть українці. Під час фіналу Нацвідбору 22 вересня свої бали виставить журі. Під час трансляції фіналу голосування в «Дії» триватиме.

Переможцем національного відбору та представником від України на дитячому «Євробаченні-2024» стане той, хто отримає найбільшу кількість голосів від глядачів і журі.

Щоб проголосувати, потрібно зайти в застосунок «Дія», обрати «Сервіси» — там будуть відеопрезентації всіх цьогорічних учасників. Переглянувши їх, можна віддати голос за свого фаворита.

Схожі новини

Читайте також

25.09.2024

Щоб світ пам’ятав їхні імена — в УКУ започаткували стипендіальний фонд імені Євгенії, Ярини, Дарії та Емілії Базилевич

У пам’ять про студентку УКУ Дарію Базилевич, її маму Євгенію і сестер Ярину та Емілію, УКУ спільно з батьком Ярославом Базилевичем та Пластом започатковують сталий стипендіальний іменний фонд (ендавмент). Ціль — зібрати 100 тис. доларів, завдяки яким щороку студенти УКУ зможуть отримувати стипендію, щоб наслідувати ті ідеали і принципи, які засвідчили своїм життям сестри Базилевич та їхня мама. Усі вони були також активними пластунками