Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Дніпропетровщині у наркоділка вилучили коноплі на ₴25 мільйонів

  • 17.09.2024, 16:30
  • 119

Під час обшуку в будинку підозрюваного поліцейські вилучили майже 100 кг канабісу, понад 200 рослин конопель, гранати із запалами, набої. Вартість вилучених наркотичних засобів за цінами «чорного ринку» становить майже 25 мільйонів гривень

Фото: Нацполіція
Фото: Нацполіція

Про це повідомляє Нацполіція.

Згідно з повідомленням, у ході оперативних заходів у поле зору правоохоронців потрапив 42-річний місцевий житель, який міг бути причетний до вирощування конопель та збуту марихуани.

Поліцейські відділення поліції № 2 Кам’янського районного управління поліції провели санкціонований судом обшук за місцем мешкання фігуранта.

«З'ясувалося, що у помешканні чоловік обладнав усе необхідне для переробки наркозілля, встановив вентиляцію, подрібнювач рослин та спеціальну сушку. Під час подальшого огляду кімнат будинку правоохоронці виявили поліетиленові пакети з подрібненими коноплями загальною вагою 105 кг. Також в одній з кімнат у чохлі від намету зберігалися дві гранати із запалами та 30 патронів калібру 5,45 мм», — розповіли у Нацполіції.

Крім того, на присадибній ділянці правоохоронці виявили посів конопель, за якими підозрюваний ретельно доглядав: культивував, поливав та обробляв. Загалом поліцейські вилучили 206 рослин.

За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєнні трьох кримінальних правопорушень: за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів; посів або вирощування снодійного маку чи конопель; незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

11 вересня кримінальне провадження з обвинувальним актом слідчі скерували до суду.

Схожі новини