Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Плівки Деркача» завдали непоправної шкоди двопартійній підтримці України з боку США — експерти

  • 15.09.2024, 12:00
  • 444

Так звані «Плівки Деркача» призвели до суттєвого погіршення українсько-американських стосунків і завдали непоправної шкоди нашій державі

Фото із сайту Прямий
Фото із сайту Прямий

Про це в ефірі «Прямого» сказав медіа-експерт Володимир Горковенко.

Коментуючи чергову заяву скандального нардепа від «Слуги народу» Олександра Дубінського щодо ролі Офісу президента Зеленського у цій історії, Володимир Горковенко сказав: «Є така гарна українська мудрість «не копай комусь яму, тому що сам у неї потрапиш. Згадаймо: Деркач і Дубінський дійсно заявляли про те, що є якась «державна зрада». Посилалися на плівки. І Байден, і Порошенко свого часу їх не визнали, сказали що це фейк. Технології так просунулися, що неважко скомпілювати все що завгодно. Треба звернути увагу на те, що Деркачу дали можливість втекти, і він зараз прекрасно себе почуває на посаді сенатора російської Держдуми. Які все-таки підтвердження потрібні, що він таки є агентом ФСБ?»

«Чи є агентом ФСБ Дубінський, я не знаю, нехай слідство доводить. Але тим не менше йому зараз інкримінують, так само як і Деркачу, державну зраду. І Дубінський посилає сигнал: „не я цю історію придумав. Ви її мені умовно підкинули. Але я сам віддуватися не буду“. З іншого боку це можна сприймати і як сигнал до основних ляльководів цієї справи: якщо ви мене не почуєте і якимось чином не допоможете мені вийти із СІЗО, то я буду тягнути всіх», — вважає експерт.

«Цей «великий пшик» реально нам дуже дорого коштував. Він нам завдав іміджевий удар, він фактично зруйнував двопартійну підтримку України з боку США. Тому що навіть попри широкомасштабне вторгнення у нас немає такої одностайної єдності і республіканців, і демократів щодо підтримки України.

Схожі новини