Передплата 2024 «Добра кухня»

Сьомий «Молодвіж» у Львові присвятять памʼяті родини Базилевич

  • 06.09.2024, 11:30
  • 290

Сьомий «Молодвіж» буде присвячений пам’яті Ярини Базилевич, її сестер Дарії та Емілії, а також мами Євгенії, які загинули внаслідок ворожого обстрілу 4 вересня

Родина. Фото: Андрій Садовий
Родина. Фото: Андрій Садовий

Про це повідомили організатори у Facebook.

Команда вирішила зробити цей захід символом пам’яті - «Молодвіж Пам’яті», щоб вшанувати життя та внесок Ярини та її родини. Ярина Базилевич вже другий рік поспіль була ключовою фігурою в організації форуму, працюючи програмною менеджеркою блоку «Починай». Вона також була залучена до діяльності Офісу «Львів — Молодіжна столиця Європи 2025», була пластункою та випускницею НУ «Львівська політехніка».

Дарія Базилевич, молодша сестра Ярини, також була частиною волонтерської команди «Молодвіжу» у 2023 році.

«росія вбиває європейську молодь, яка творить майбутнє України. Ми не можемо мовчати і прагнемо, щоб кожен отримав інструменти для зміцнення нашої спільноти та боротьби», — зазначають організатори.

Попри втрати, «Молодвіж» відбудеться, але зі змінами у програмі. Вечірній блок буде скасований, натомість проведуть Вечір пам’яті Ярини, Дарії, Емілії та Євгенії Базилевич у колі рідних, друзів та всіх охочих. Про місце проведення та заходи безпеки повідомлять зареєстрованим учасникам.

Схожі новини