Передплата 2024 «Добра кухня»

Зеленський показав пошкодження мечеті у Києві після обстрілу

  • 02.09.2024, 14:30
  • 209

Президент Володимир Зеленський наголосив, що війна росії спрямована не лише проти України, а й проти людяності, гідності та людського життя, і світ має це бачити

Фото: Володимир Зеленський
Фото: Володимир Зеленський

Про це він написав у соцмережі Х.

Глава держави оприлюднив фото пошкоджень, який зазнав ісламський культурний центр в одній з мечетей Києва внаслідок сьогоднішнього обстрілу.

«росія зневажає духовні й людські цінності, не поважає жодну релігію чи віру. Вона не припиняє своєї нищівної кампанії проти українського народу, намагаючись знищити всі наші громади і навіть святині. Загалом за ніч росія випустила по Україні 35 ракет, зокрема балістичних, і 23 дрони. Світ має побачити, що війна росії спрямована не лише проти України, а й проти людяності, гідності та людського життя», — заявив Зеленський.

Він наголосив, що таким варварським діям не місце в сучасному світі, і міжнародна спільнота має рішуче засудити їх і відповісти жорсткими діями.

«Маємо разом протистояти російській агресії та вимагати відновлення справедливого миру на основі Формули миру й Статуту ООН», — зауважив президент.

Схожі новини