Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Стрічка «Яремчук: Незрівнянний світ краси» за касовими зборами обігнала «20 днів у Маріуполі»

  • 29.08.2024, 19:15
  • 384

Стрічка «Яремчук: Незрівнянний світ краси» стала найкасовішим документальним фільмом в Україні за результатами третього вікенду прокату, обігнавши оскароносну роботу Мстислава Чернова «20 днів у Маріуполі». Фільм зібрав 9,9 млн гривень

Фото: 24 канал
Фото: 24 канал

Про це компанія Film.ua Group, яка займається дистрибуцією фільму, повідомила у коментарі виданню Forbes Ukraine.

Документальний фільм Артема Григоряна про зірку української естради Назарія Яремчука переглянули майже 63 тисячі глядачів. Прокат іще триває, тож це ще не остаточні числа.

За три вікенди стрічка змогла обігнати попереднього рекордсмена за касовими зборами — фільм «20 днів у Маріуполі», який у прокаті зібрав 9 млн гривень.

Водночас за кількістю глядачів стрічка про початок повномасштабної війни в Маріуполі досі посідає перше місце — її переглянули 66 тисяч глядачів, повідомив кінодистриб'ютор «Артхаус Трафік».

Керівниця кінотеатрального напрямку «Film.ua Дистрибуція» Надія Коротушка вважає, що один із факторів успіху фільму про Яремчука — промокампанія. За її словами, про фільм розповідали бренди, медіа та лідери думок.

А втім, були й труднощі. Так, дистриб’ютору довелося «буквально вмовляти» кінотеатри у Черкасах та Рівному, а також на заході країни взяти стрічку у прокат, розповіла Коротушка.

Схожі новини