Передплата 2024 ВЗ

У Львові відкрився перший у місті магазин THE NORTH FACE

  • 29.08.2024, 09:15
  • 545

У Львові 28 серпня, в ТРЦ «Forum» відкрили перший у місті монобрендовий магазин американської марки The North Face

В Україні бренд офіційно представляє компанія INTERTOP Ukraine, продукція також доступна на сайті INTERTOP.UA. У магазині The North Face будуть представлені жіноча та чоловіча лінійки, а також спортивні аксесуари.

The North Face — відомий американський бренд одягу, взуття й аксесуарів для активного відпочинку і спорту. Компанія, заснована ще в середині 60-х років Дугласом Томкінсом, є світовим лідером сегменту outdoor і використовує передові технології та матеріали, щоб забезпечити максимальну якість та комфорт для своїх клієнтів.

Бренд використовує унікальні запатентовані технології, такі як ThermoBall, FlashDry, Futurelight, DryVent тощо, що забезпечують високу теплоізоляцію, терморегуляцію, швидке висихання одягу чи водонепроникність.

Компанія активно підтримує спорт та співпрацює з альпіністами, лижниками, бігунами й іншими спортсменами з усього світу. В основі розробок бренду лежать ідеї та запити спортсменів, а найважливішим етапом є тестування технологій в лабораторіях та в екстремальних умовах реальних експедицій

Схожі новини