Передплата 2024 «Добрий господар»

У США зніматимуть біографічний фільм про Брітні Спірс за її мемуарами

  • 02.08.2024, 19:45
  • 391

Кінокомпанія Universal Pictures зніматиме біографічний фільм за мемуарами американської співачки Брітні Спірс The Woman In Me («Жінка в мені»)

Брітні Спірс. Фото із сайту viva.ua
Брітні Спірс. Фото із сайту viva.ua

Розробкою стрічки займатиметься режисер фільму «Ілюзія обману: Другий акт» Джон Чу, а продюсером буде Марк Платт, який раніше працював, зокрема, над фільмом «Драйв» 2011 року з Раяном Гослінгом у головній ролі.

Тим часом Спірс уже розповіла, що працює над «секретним проєктом» з Марком Платтом, зазначивши, що він «завжди знімав її улюблені фільми». Вона порадила своїм шанувальникам «слідкувати за оновленнями».

Universal виграла права на мемуари Спірс на дуже конкурентному аукціоні. «Жінка в мені» вийшла у жовтні минулого року та стала бестселером і предметом однієї з найдорожчих видавничих угод в історії. У всьому світі продано понад два мільйони друкованих примірників.

У книзі Спірс із дивовижною відвертістю і гумором описала свій шлях до слави, проблеми, з якими вона зіткнулася, і про спроби вирватися з-під жорсткої опіки свого батька. Це все активно обговорювали у медіа.

У мемуарах Брітні також відверто розповіла про свої стосунки зі співаком Джастіном Тімберлейком, з яким вони зустрічалися з 1998 до 2002 року. У мемуарах вона вперше зізналася, що завагітніла від Тімберлейка, коли їм обом було по 19 років, і що він умовив її зробити аборт. Співачка розповіла, що Джастін розійшовся з нею через SMS, коли вона була у Лондоні на зйомках кліпу пісні «Overprotected» («The Darkchild Remix»).

Universal Pictures славиться своїми мюзиклами-байопіками. Наприклад, у 2015 році компанія зняла фільм «Просто з Комптона», який розповідає історію американського хіп-хоп гурту N.W.A. Він зібрав понад 200 мільйонів доларів у прокаті, а «Восьма миля» 2002 року про Емінема зібрав 250 мільйонів доларів у всьому світі. Наразі студія також розробляє байопік про Снуп Догга.

Схожі новини