Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львівському районі в ДТП загинув водій легковика

  • 07.03.2024, 11:30
  • 810

Вчора, 6 березня, близько 17.25, на автодорозі «Рава-Руська-Магерів» у селі Старе Село Львівського району сталась смертельна ДТП

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення між автомобілями «Audi A4», яким керував 42-річний житель Рава-Руської, та «Volkswagen Polo» під керуванням 57-річного мешканця одного з сіл Львівського району.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водій «Volkswagen Polo» загинув на місці події.

Встановлено, що водій «Audi A4» керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі відділу відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286−1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Схожі новини