Передплата 2024 «Добрий господар»

Обоє були у стосунках: Христина Соловій розповіла про роман із Сергієм Жаданом

  • 06.03.2024, 09:00
  • 991

За словами співачки, Жадан і Соловій розпочали зустрічатися, коли ще були в інших стосунках, а потім болісно розійшлися

Скрін із кліпу "Юність"
Скрін із кліпу "Юність"

Христина Соловій підтвердила чутки, що на початку війни вона мала стосунки з письменником.

«Це було 23 лютого 2022 року. Ввечері він почав писати мені, що він хотів би зі мною випити. І у нас зав’язалося романтичне онлайн-спілкування, яке тривало декілька місяців. Він писав вірші, я відповідала йому, надсилала селфі свої, які він просив скинути мені. В офлайн стосунки перейшли тоді, коли про це ніхто не говорив публічно. Я запросила його знятися у кліпі „Юність“. На той момент наші стосунки були в розпалі. Я просила це подавати як творчий тандем. Я на той момент ще була в стосунках, і Сергій був у шлюбі. Це був космічний союз», — розповіла співачка в інтерв'ю Маші Єфросиніній.

Вона наголосила, що її почуття до Сергія не були такими сильними, тому невдовзі вона закохалася в іншого чоловіка. Втім, співачка не сказала про це одразу письменникові, він дізнався про це самостійно. Також Соловій зазначила, що вони розійшлися. І це був настільки болісний процес для обох, що вона зараз на антидепресантах.

«Він був рушійною силою у стосунках. Це була його ініціатива. Раніше мені навіть було шкода, що мої почуття виявилися не такими сильними, як його протягом всього роману. Він дуже цього хотів. А я трішки впала в ілюзію, що я не можу йому цього не дати. Це була напружена історія, і вона дуже потріпала всім нерви. Зараз я на антидепресантах відтоді, як все закінчилося. Я була ініціатором, бо я закохалася (в іншого чоловіка — прим. ред.). І я не змогла б на два фронти. Він про це дізнався, і це було дуже нечесно (по відношенню до нього — прим. ред.)», — зізналася Христина.

Наразі Христина запевняє, що вони бажають щастя одне одному й «вітатимуться при зустрічах».

Схожі новини