Передплата 2024 «Добра кухня»

Знімали на відео: на Харківщині троє підлітків забили до смерті чоловіка

  • 28.02.2024, 19:30
  • 979

Правоохоронці Харківської області затримали трьох підлітків за підозрою у вбивстві чоловіка. Поліціянти кажуть, що молодики знімали злочин на відео

Фото: поліції Харківської області
Фото: поліції Харківської області

Про це розповіли в поліції Харківської області.

«В місті Красноград у місцевому парку виявили тіло чоловіка з численними травмами. Правоохоронці встановили осіб, причетних до скоєння злочину. Ними виявилися троє 15 та 16-річних підлітків, мешканців міста Красноград. Неповнолітні забили 62-річного чоловіка до смерті».

Інформація про виявлення в місцевому парку тіла чоловіка з численними травмами надійшла до поліції 21 лютого. Згодом поліціянти розшукали підозрюваних.

Начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов розповів, що підлітки напали на 62-річного чоловіка, який повертався додому з місцевого ринку, де заробляв ремонтом велосипедів.

Школярі збили чоловіка з ніг та накинулися всі втрьох, а побиття знімали на відео, зазначив Болвінов.

«На виявленому відео хлопці зовсім не дивуються та не лякаються, коли розуміють, що чоловік вже не дихає, а навпаки жартують про крематорій», — наголосив начальник слідчого управління.

За словами правоохоронця, «лідер групи» пояснив, що належить до руху скінхедів та має однодумців у Києві. Хлопці знімали відео побиття для підтвердження своїх дій у колі однодумців.

Болвінов додав, що натхнення та інструкції хлопець отримував через Telegram-канал про вбивства та маніяків. А готове відео відправив своєму віртуальному товаришу, який так само захоплюється вбивствами.

Схожі новини