Передплата 2024 «Добра кухня»

Російських дипломатів у Варшаві розбудили сиренами повітряної тривоги та лайном

  • 24.02.2024, 11:30
  • 716

Російських дипломатів у Варшаві уранці 24 лютого розбудили сиренами повітряної тривоги

Фото: Скрін із відео
Фото: Скрін із відео

Активісти використовували гучні сирени та відтворювали звуки вибухів і пострілів, щоб імітувати умови, в яких українці прокидаються від дій росії протягом останніх 10 років.

«Нашим наміром було розбудити російських дипломатів у спосіб, який хоча б у невеликій мірі відображає те, як країна-терорист вже 10 років будить українців. В такий спосіб ми також хочемо закликати польську владу „видворити“ з Польщі всіх російських дипломатів і закрити російське посольство. Як, наприклад, це зробила влада країн Балтії ще у 2022 році. Ми не розуміємо, що представники цього злочинного режиму й досі роблять у Польщі!» — йдеться у заяві «Євромайдану-Варшава».

Крім того, в річницю повномасштабного вторгнення росії в Україну посол країни-гною у Варшаві прокинувся по вуха в лайні.

Велику кучу гною привезли до воріт вілли, в якій проживає посол країни-агресора в Польщі, закривавлений прапор країни-терориста з літерою «Z».

Це було дві тонни лайна і напис від поляків: «росія = лайно! Ми не хочемо вас бачити в Європі! Забирайтеся геть!» — написала активістка «Євромайдану-Варшава» Наталка Панченко.

Схожі новини