Передплата 2024 «Добрий господар»

На Авдіївському напрямку окупанти намагаються здобути певні успіхи, — речник

  • 22.02.2024, 16:55
  • 411

росіяни посилюють свої резерви додатковими підрозділами. Тим часом Сили оборони України також посилюють свої лінії оборони

Авдіївка. Фото ЗСУ
Авдіївка. Фото ЗСУ

Про це заявив речник ОСУВ «Таврія» Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону.

«По лінії фронту завжди відбувається перекидання. Окупанти посилюють свої резерви у робочому порядку. Деякі підрозділи відводять на відновлення. Зокрема, це було в Авдіївці, де у них відбулося перегрупування. Деякі позиції вони посилюють, але і ми також посилюємо свої лінії оборони. Посилюємо додатковими підрозділами. Створюються нові позиції, це процес двосторонній», — зазначив він.

«Зараз основні події на нашій операційній зоні відбуваються на Авдіївському напрямку і конкретно на Донеччині. Тому що на Авдіївці ворог здійснив перегрупування і включає деякі нові підрозділи на підсилення. З нашого боку також є підсилення.

За вчора там відбили 19 атак біля сіл Степове, Ласточкіне, Сєверне, Первомайське і Невельське, де ворог хоче здобути певні успіхи, можливо, до їхніх «красних дат календаря», пов’язаних з 23 лютого і трагічної для всіх нас датою 24 лютого. Вони там розвивають активність", — повідомив речник.

Схожі новини