Передплата 2024 «Добра кухня»

Польські страйкарі дедалі жорсткіше обмежують рух на кордоні з Україною, — ДПСУ

  • 20.02.2024, 14:50
  • 323

Польські протестувальники 20 лютого розпочали більш жорстке обмеження руху поблизу шести пунктів пропуску на кордоні з Україною. У деяких з них блокують не лише рух вантажівок

Фото: Слово і Діло
Фото: Слово і Діло

«Медика-Шегині». Польські фермери повністю заблокували рух вантажівок через пункт пропуску. Термін завершення такого блокування не повідомлявся.

«Долгобичув-Угринів». Біля пункту пропуску протестувальники планують перекрити рух для усіх видів транспорту до 17.00 20 лютого.

«Зосін-Устилуг». З 13.00 по 16:00 протестувальники мають намір обмежити рух автобусів, вантажних та легкових транспортних засобів в обидвох напрямках. Обіцяють пропускати лише вантажівки з гуманітарною допомогою.

«Корчова-Краківець». До 21.00 20 лютого протестувальники планують блокувати рух вантажівок на виїзд з Польщі, крім тих, які перевозять критичні вантажі. При цьому, автобуси, мікроавтобуси, легкові автомобілі в обидва напрямки зможуть рухатися безперешкодно.

«Гребене-Рава-Руська». Протестувальники з 13.00 20 лютого повністю заблокували рух в обох напрямках всіх категорій транспортних засобів, крім тих, які везуть критично важливі вантажі та гуманітарну допомогу.

«Дорогуськ-Ягодин». До 19.00 організатори протесту мають намір повністю заблокувати рух вантажівок в обидвох напрямках.

Схожі новини