Передплата 2024 «Добрий господар»

Гороскоп з 26 лютого по 3 березня 2024 року

  • 26.02.2024, 07:00
  • 1 556

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

У вашому житті почина­ється нарешті біла смуга. Познайомитеся з дуже цікавими людьми, можливо, отримаєте дов­гоочікуване підвищення на роботі. Головне, не підганяйте подій. На­магайтеся бути м’якшими у спілку­ванні з дітьми. Вони переживають непростий період, і їм потрібна ваша участь, а не критика.

ТЕЛЕЦЬ

Завжди теплі стосунки з колегами у найближчі два дні можуть зіпсуватися. Перший крок до примирення повинні зро­бити ви. Будьте обережні у фінан­сових операціях. Зараз не реко­мендується здійснювати операції купівлі-продажу. Взагалі, гроші на­разі краще збирати, а не витрача­ти.

БЛИЗНЮКИ

Перед близькими людь­ми постанете у зовсім но­вому світлі. Вас важко буде впізна­ти — завжди теплу і привітну особу. Надлишок агресії компенсуйте ак­тивним відпочинком. Початок тиж­ня може ознаменуватися приєм­ною зустріччю з друзями, з якими ви давно не бачилися.

РАК

Вам доведеться швидко приймати рішення. Часу на роздуми не буде. Прислухайте­ся до свого серця. Вільним Ракам бажано терміново оновити гар­дероб. Десь поблизу ходить ваша доля, і ви повинні виглядати неперевершено.

ЛЕВ

Поринете у своє особис­те життя. Не будете помі­чати нічого навколо, забудете про друзів, відсунете на другий план робочі завдання. Гарний настрій спонукає вас на нові ідеї. Можли­во, ви нарешті дозрієте для того, щоб зробити хобі справою всьо­го життя.

ДІВА

Якщо раніше керівни­цтво у вас не вірило, то зараз у боса є шанс змінити свою думку. Ви будете на висоті! На­віть самі здивуєтеся своїй пра­цездатності і розуму! Зате друзі вас можуть критикувати. Не тре­ба злитися на них, пропустіть усе повз вуха.

ТЕРЕЗИ

На вас чекає невеликий пе­репочинок після тривалої і старанної роботи. Пристрасті в особистому житті і на роботі стих­нуть, а ви зможете гарно відпочи­ти. На вівторок і четвер призна­чайте важливі зустрічі, співбесіди, наради. Є шанс, що у вас все ви­йде.

СКОРПІОН

У вашому житті все буде настільки добре, що ви захочете розповісти про це всьо­му світу. Однак не поспішайте ді­литися подробицями з усіма. Цей тиждень бажано провес­ти тільки з близькими людьми. Від спілкування з ними зможе­те зарядитися позитивною енер-гією.

СТРІЛЕЦЬ

Протягом найближчих двох днів вам слід бути напогото­ві, адже у будь-який момент може­те потрапити у незручну ситуацію, Особливо небезпечним виявить­ся 29 лютого. На початку березня настане сприятливий період, який обіцяє вам багато приємних і ко­рисних знайомств.

КОЗЕРІГ

Жага пригод змусить вас щось змінити у своєму житті. Може, ви підете у відпуст­ку, а може, зміните місце прожи­вання. У вас буде спокуса сісти на дієту. Не робіть цього! Зайву вагу скинути буде складно. І можете нашкодити здоров’ю.

ВОДОЛІЙ

Вам важливо прислухати­ся до власного тіла. За по­яви будь-яких симптомів або три­вожних дзвіночків звертайтеся до лікаря. У вашому оточенні можуть з’явитися люди, які шукають ви­году і ставляться до вас не зовсім щиро. Намагайтеся уважно при­дивлятися до всіх нових знайомих.

РИБИ

Одружених Риб доля спро­бує випробовувати на міц­ність. У стосунках з коханою люди­ною може настати криза. Важлива дата — 28 лютого. Цього дня все вирішиться. Зірки радять не пе­репрацьовувати на своїх дачних ділянках. У багатьох проблеми з хребтом, тож можна собі нашко­дити ще більше. Зараз краще від­почити.

Схожі новини