Передплата 2024 ВЗ

Гороскоп з 19 по 25 лютого 2024 року

  • 19.02.2024, 07:00
  • 2 184

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

У понеділок вас зава­лять цікавими завдання­ми на службі, а у вівторок багатьом Овнам доведеться налагоджувати стосунки з діловими партнерами. У середу зможете розслабитися. Четвер і п’ятниця — напружені. Ну, а вихідні підходять для нових зна­йомств і любовних зустрічей.

ТЕЛЕЦЬ

Понеділок багатий на зу­стрічі з впливовими парт­нерами, а вівторок переповнений важливими угодами. Фінансо­ві сюрпризи чекають Тельців у се­реду — премія майже у вас в кише­ні. У четвер і п’ятницю очікується багато непростих і заплутаних си­туацій. Ці вихідні краще провести вдома.

БЛИЗНЮКИ

У понеділок не афішуйте своїх планів. Для вирішен­ня фінансових питань найбільше підходить субота — грошова ситуа­ція помітно поліпшиться. П’ятниця і субота подарують любовні сюрп­ризи. Недільний день постарайте­ся провести поруч зі сім'єю.

РАК

Цього тижня доведеться займатися кількома спра­вами одночасно. Вчіться планува­ти час. Тиждень сприятливий для налагодження особистих стосун­ків. Не підганяйте події, щоб не на­ступити на ті самі граблі. Вихідні корисно провести за містом. Знайдіть час і відвідайте родичів, обго­воріть останні новини з друзями.

ЛЕВ

Цього тижня вдало скла­дуться умови для реаліза­ції ідей та планів. Однак у понеді­лок і вівторок настрій вам зіпсують конкуренти. Насолоджуйтеся жит­тям, і не забувайте балувати роди­чів — назвіть суботу днем шопінгу, і діти із задоволенням витратять ваші накопичення.

ДІВА

Тиждень сприятливий для копіткої роботи. У ві­второк вами зацікавиться керів­ництво, і вже в середу зможе­те розраховувати на надбавку до зарплати. Не намагайтеся розба­гатіти за допомогою азартних ігор і сумнівних авантюр.

ТЕРЕЗИ

З понеділка по середу Те­рези будуть зайняті нала­годженням стосунків з зарубіжни­ми партнерами, з’явиться шанс сяйнути талантами і професіона­лізмом. У четвер зростуть грошові запити — перевірте свою везучість і придбайте кілька лотерейних бі­летів. У п’ятницю будьте готові до візиту гостей. Для романтики часу, на жаль, не залишиться.

СКОРПІОН

Понеділок ідеальний для фінансових угод. У середу Скорпіонам знадобляться дипло­матичні таланти — не виключені розбіжності з колегами і керівни­цтвом. На любовному фронті змін не передбачається, але для віль­них представників знака Купідон зробить виняток.

СТРІЛЕЦЬ

До середини тижня Стріль­ці будуть близькі до економічної невразливості, але постарайте­ся обійтися без сторонніх позик. У четвер очікуються корисні зна­йомства з діловими партнерами, а п’ятниця багата на угоди і вигід­ні контракти.

КОЗЕРІГ

У понеділок від активних дій бажано утриматися, щоб не привернути до себе заздрісників і конкурентів. Середа стане днем прийняття важливих рішень — са­мостійністю і незалежністю Ко­зерогів зацікавляться нові діло­ві партнери. Четвер сприятливий для грошових операцій.

ВОДОЛІЙ

Цей тиждень буде сприят­ливим. З четверга по субо­ту Водолії будуть зайняті облашту­ванням домашнього вогнища. Не перепрацьовуйте, залиште сили для розважальних заходів. У не­ділю сплануйте відпочинок у колі друзів — все мине тихо і мирно, го­ловне, не згадувати минулі обра­зи, і не з’ясовувати стосунків.

РИБИ

У Риб з’явиться можли­вість сяйнути талантами. У середу можна чекати поліпшень у фінансовій сфері, а четвер пода­рує кілька перспективних і корис­них знайомств. П’ятниця прине­се удачу у сфері сім'ї та любовних стосунків, головне, частіше виби­ратися на культурні заходи. Шо­пінг бажано перенести на неділю.

Схожі новини