Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гороскоп з 5 по 11 лютого 2024 року

  • 05.02.2024, 07:00
  • 1 794

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Непроста ситуація може скластися на роботі, де у вас з’явиться недоброзичливець. Дайте йому зрозуміти, що не до­зволите себе ображати, а на всі його шпильки реагуйте спокій­но. Скоро він (вона) сам відійде. А вашій працездатності будуть за­здрити всі навколо.

ТЕЛЕЦЬ

Нелегкі дні очікують на Тельців найближчим ча­сом. Можуть виникнути непорозу­міння в сім'ї, незрозумілі образи. Саме час для того, щоб скориста­тися своєю мудрістю — іноді про­мовчати, у чомусь поступитися. Забути про проблеми допомо­же вечір, проведений з друзями. Вони зможуть дати добру пораду.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки цього тижня зможуть реалізувати себе і в сімейних справах, і в кар'єрі, а головне — розкрити свої здібності. У п’ятницю та суботу намагайтеся уникати конфліктів — вони можуть мати далекосяжні наслідки. При­діляйте якомога більше уваги сво­їй родині.

РАК

Цього тижня будете нама­гатися потрапити у гущу подій, щоб бути у всьому перши­ми. Однак не переборщіть з на­тиском — є ризик припуститися по­милки. Не «бийте себе у груди» і не доводьте, що ви тут головний (го­ловна). Обережніше ставтеся до їжі: жодних фастфудів. Тільки до­машня кухня!

ЛЕВ

Найбільше цього тижня вас турбуватимуть діти. У кожній із сфер їхнього життя мо­жуть виникнути проблеми, тому не розслабляйтеся. Зайвий раз поці­кавтеся, як справи, запропонуйте свою пораду чи допомогу. Чимало справ чекає на вас і вдома.

ДІВА

Цей період захочеть­ся провести на само­ті, далеко від друзів і знайомих. У стосунках з дітьми уникайте мо­ралізаторства. Кращими помічни­ками у вирішенні будь-яких питань, пов’язаних з молодшим поколін­ням, будуть турбота, ласка і увага.

ТЕРЕЗИ

Тиждень спокійний, як у професійному сенсі, так і у домашніх справах. Влаштуйте су­ботник вдома: викиньте все зайве, проведіть генеральне прибирання у помешканні. Ваші рідні захочуть вам допомогти. Але не забувайте, що все треба робити в міру. Не пе­репрацьовуйте!

СКОРПІОН

Справи складатимуться з кожним днем все краще і краще. В оточення ваш успіх ста­не предметом для обговорення: можете відчути заздрість з їхньо­го боку. Своїми планами і наміра­ми на найближчий час ні з ким не діліться. Приділіть увагу дітям. Ба­жано спланувати бодай мінімаль­ний відпочинок — ви його заслужи­ли. Плануйте поїздку — до рідних у село, в гори або у подорож в інше місто чи країну.

СТРІЛЕЦЬ

Домашнім справам будуть присвячені всі ваші вихідні і ве­чори будніх днів протягом усього тижня. Зате встигнете завершити чимало з того, до чого раніше не доходили руки. Не забувайте і про відпочинок. Запропонуйте роди­ні вибратися на природу або вла­штувати вечір при свічках не лише з коханою людиною, а й з друзя­ми.

КОЗЕРІГ

Творчий настрій супрово­джуватиме вас у всіх починаннях. Друзі і рідні оцінять ваш креатив­ний підхід до вирішення завдань. Можуть виникнути проблеми у стосунках з вашою половинкою. Дайте їй трохи часу для відпочин­ку.

ВОДОЛІЙ

У стосунках з колегами мо­жуть виникнути невели­кі труднощі. Намагайтеся не по­свячувати їх у свої таємниці, щоб уникнути пліток у майбутньому. Якщо на цей тиждень у вас була запланована поїздка, її краще від­класти на деякий час. Зверніть увагу на здоров’я: організм може дати збій.

РИБИ

Не переживайте цього тиж­ня через проблеми, які мо­жуть виникнути на роботі. Навіть якщо самі з ними не впораєтеся, на допомогу прийдуть чуйні колеги. У сімейному житті все буде гладко, лише батьки нагадають про те, що останнім часом ви приділяли їм за­надто мало часу і уваги.

Схожі новини