Передплата 2024 «Добрий господар»

У Дрогобичі поліцейські взяли під варту чоловіка, підозрюваного у збуті канабісу

  • 25.01.2024, 19:00
  • 513

У Дрогобичі правоохоронці затримали 31-річного чоловіка, який продавав канабіс. Під час обшуків у наркоторговця вилучили наркотиків загальною вартістю близько мільйона гривень

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, раніше судимий 31-річний мешканець Дрогобича виготовляв та продавав наркотики місцевим мешканцям. Кілька випадків продажу працівникам поліції вдалося задокументувати.

За даними Львівської обласної прокуратури, замовлення чоловік приймав телефоном, а товар клієнти отримували при зустрічі, безпосередньо вдома у підозрюваного.

«Під час санкціонованого обшуку, виявили та вилучили у нього банки, пакунки та згортки з речовиною рослинного походження, ззовні схожою на наркотичний засіб канабіс, електронні ваги, засоби для фасування, значну суму коштів, вторгованих від незаконної діяльності та інші речові докази», — йдеться в повідомленні.

Усе це вилучили і скерували на експертне дослідження.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Схожі новини