Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

НАТО готується до війни з росією, — ЗМІ

  • 15.01.2024, 09:15
  • 1 066

Збройні сили Німеччини готуються до гібридної російської атаки на східний фланг НАТО у лютому цього року

Фото depositphotos.com
Фото depositphotos.com

У секретному документі дії рф рф Заходу описують місяць за місяцем, а кульмінацією є розміщення сотень тисяч солдатів НАТО і неминучий початок війни влітку 2025 року.

Сценарій Бундесверу «Оборона Альянсу 2025» стартує у лютому 2024 року. росія запускає чергову хвилю мобілізації та призиває в армію додатково 200 тисяч осіб. Потім рф розпочинає весняний наступ в Україні, який до червня відкидає українську армію назад.

Спочатку прихована, а потім все більш явна атака рф на Захід починається у липні. Ймовірні кібератаки та інші форми гібридної війни, здебільшого- у країнах Балтії. Відбуваються зіткнення, які рф використовує як привід для початку масштабних навчань на своїй території та у білорусі.

Загострення цієї ситуації, згідно зі сценарієм, може статися у жовтні після перекидання військ з рф і ракет середньої дальності у Калінінград. З грудня 2024 року в районі «Сувалкського коридору» відбувається штучно викликаний «прикордонний конфлікт» і «заворушення з численними жертвами».

У той момент, коли США можуть залишитися без лідера протягом кількох тижнів після виборів, рф за підтримки білорусі повторює на території НАТО вторгнення 2014 року в Україну. У травні 2025 року НАТО ухвалює рішення про заходи стримування, у «день Х» НАТО перекидає на східний фланг 300 000 військових.

Сценарій закінчується через 30 днів після «дня Х». Чи стримає НАТО росію — залишається у сценарії під знаком запитання.


Джерело: Bild

Схожі новини