Передплата 2024 «Добрий господар»

Компанія PepsiCo забороняє згадувати війну в Україні у своїй рекламі

  • 13.01.2024, 20:30
  • 672

Світовий гігант з виробництва продуктів харчування та напоїв компанія PepsiCo заборонила згадувати війну в Україні у своїй рекламі

Фото: Економічна Правда
Фото: Економічна Правда

Про це повідомляє ініціатива B4Ukraine.

«НІ: згадування війни, ворожнечі, агресії, військовослужбовців (з боку бренду), Збройних сил України. НІ: підтримка України та армії. НІ: негативна конотація, створення відчуття „небезпеки“», — зазначено в списку обмежень від PepsiCo.

Коаліція B4Ukraine звернулася до офісів Pepsi в Україні та США, щоб отримати коментар з цього приводу. Але на момент публікації не отримала відповіді.

Тим часом 17 жовтня повідомлення на сторінці PepsiCo в Instagram оголосило, що «волонтери PepsiCo роздали продуктові набори 1200 сім'ям в місті Бородянка, чиї домівки були зруйновані». У повідомленні не вказано, хто саме жорстоко знищив домівки цих людей.

«Глобальна коаліція громадських організацій B4Ukraine закликає PepsiCo негайно припинити свою діяльність в росії й вимагає від уряду США випустити бізнес-посібник, попереджаючи американські компанії про зростання правових, репутаційних і фінансових ризиків при здійсненні бізнесу під військовим контролем в рф», — закликає B4Ukraine.

Схожі новини