Передплата 2024 ВЗ

Майно Гринкевича під арештом: деталі

  • 11.01.2024, 13:01
  • 1 605

ЗМІ повідомляють про арешт нерухомого майна горе-бізнесмена, автівок, які перебувають у власності сім'ї бізнесмена, а також майна та рахунків підконтрольних компаній

Сім'я Ігоря Гринкевича. Фото з відкритих джерел
Сім'я Ігоря Гринкевича. Фото з відкритих джерел

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

Журналісти повідомляють, що у межах розслідування за фактом здійснення поставок товарів для потреб Міноборони провели обшуки вдома та на роботі бізнесмена, у директорів та офісах підконтрольних йому компаніях.

Було заарештовано нерухоме майно, автівки преміумкласу, які перебувають у власності сім'ї бізнесмена, а також майно та рахунки підконтрольних йому компаній.

Правоохоронці також отримали висновки експертів, які встановили, що вся поставлена продукція компаніями Гринкевича у 2023 році, не відповідає якісним характеристикам та неможлива для використання ЗСУ.

Схожі новини

Читайте також

13.02.2024

Львівська мерія пред’явила дружині й тещі Гринкевича претензію щодо захоплення землі

Резонансна справа щодо незаконного будівництва вілли родини Гринкевичів у районі Тракту Глинянського, на вулиці Лодія — Наступальній (на фото), розвивається повільно. Львівська міська рада досі не звернулася з позовом до суду, аби змусити скандальну родину, яка наживалася на тендерах для ЗСУ, відповісти за самобуд. Після огляду об'єкта cкеровано лише листи у контрольні органи