Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У США пес розірвав та зʼїв 4 тисячі доларів

  • 05.01.2024, 20:15
  • 900

У США пес породи голдендудль, на ім'я Сесіл, розірвав купюри на суму 4 тисячі доларів. Власникам довелося відшукувати розірвані або зʼїдені шматочки, щоб склеїти їх докупи й повернути кошти

Фото: Instagram/ooolalaw
Фото: Instagram/ooolalaw

Про це пише Washington Post.

Минулого місяця Клейтон і Керрі Лоу — подружжя з міста Піттсбурґ — зняли 4 тисячі доларів зі спільного ощадного рахунку, цією готівкою вони мали заплатити робітникам за встановлення паркану на території свого будинку.

Повернувшись із банку з конвертом із купюрами по 100 і 50 доларів, 34-річний Клейтон поклав гроші на кухонну стійку. Вже через тридцять хвилин він побачив маленькі шматочки пожованих купюр, розкиданих по підлозі. Тоді він покликав свою дружину.

«Я вбігла, думаючи, що я його неправильно почула, але коли я побачила безлад, сумнівів не було. Я думала, що у мене станеться серцевий напад. Сесіл справді це зробив», — розповіла Керрі.

Після цього Лоу вирішили врятувати частину грошей. Спочатку вони зібрали порвані шматочки, що становили приблизно 1500 доларів.

Керрі подзвонила в банк і розповіла менеджеру про те, що сталося. Каже, що була здивована, коли там зазначили, що вже стикалися із подібними ситуаціями. Тому банк погодився прийняти склеєні купюри, на яких були повні серійні номери на лицьовій і зворотній сторонах.

Ще частину готівки пес таки зʼїв. Згодом Сесіла знудило — тоді подружжя знайшло ще декілька порваних сотень доларів. У наступні декілька днів вони шукали купюри у випорожненнях собаки. Знайдені шматочки промивали в раковині.

Так, Керрі та Клейтон змогли відновити ще приблизно 1800 доларів. Загалом їм удалося повернути 3550 доларів. Керрі каже, що залишки, які не вдалося зібрати, планують надіслати до Міністерства фінансів, сподіваючись, що відомство поверне цю частину.

«Ми зберегли принаймні одну з розірваних купюр, щоб ми могли створити витвір мистецтва й оформити його в рамку, аби увічнити цю ситуацію», — додала жінка.

Схожі новини