Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Гані жінка влаштувала п’ятиденний співочий марафон

  • 30.12.2023, 20:30
  • 472

Вона претендує на рекод

Фото Kwame Adzaho Amenortor/Anadolu
Фото Kwame Adzaho Amenortor/Anadolu

33-річна підприємиця та колишня королева краси Афуа Асантеваа Адуонум співала протягом 126 годин та 52 хвилин. Згідно із правилами Книги рекордів Гіннеса, вона мала право на 5-хвилинну перерву щогодини або 20-хвилинну раз на чотири години.

Асантеваа розпочала співати 24 грудня, напередодні Різдва, в одному з парків Аккри, столиці Гани. Вона перевершила колишній рекорд співака з Індії майже на 24 години.

Жінка виконала 125 ганських пісень у жанрах госпел, хай-лайф і хіп-лайф. Таким чином Асантеваа хотіла сприяти популяризації культури її країни.

Разом із нею був ді-джей, який вмикав фонограму. Асантеваа могла робити паузи в пісні або між піснями не більше ніж на 30 секунд.

Марафон став сенсацією для столиці, тому мешканці почали сходитися, аби побачити це наживо. Щоб Асантеваа не відволікалася на шум, вона виступала за прозорим склом.

«Це була просто мрія, яка здійснилася всього за п’ять днів. Я навіть не пам’ятаю, як це почалося, не кажучи вже про те, як закінчилося.

Ми сподіваємося і віримо, що це стане натхненням для всіх жінок, молоді та інших людей, щоб вийти із зони комфорту і спробувати нові можливості", — сказала після свого співочого марафону Афуа Асантеваа.

Тепер Книга рекордів Гіннеса зробить ретельне дослідження запису співу, аби підтвердити новий рекорд.

Схожі новини