Передплата 2024 «Добрий господар»

Гороскоп з 1 по 7 січня 2024 року

  • 01.01.2024, 07:00
  • 2 924

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Тиждень активної пра­ці. Тим, хто не робить кар'єру, доведеться більше контактувати не зі своїм керів­ництвом. Тиждень сприятливий для активного пошуку роботи, організації своєї справи. Адже з початку нового місяця все тре­ба починати з чистого аркуша.

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень постійного не­спокою. У грошових і в будь-яких інших справах все в цей час залежатиме від випадку, який насправді не зовсім ви­падковий. Можуть бути пер­ші успіхи в новій для вас діяль­ності, особливо організаційній. Друга половина тижня несе зниження комунікабельності, сприяє роботі на самоті.

БЛИЗНЮКИ

Не дуже сприятливий для заробляння грошей тиждень, особливо перша по­ловина. Важче буде робити фі­зичну роботу, складно буде і самоствердитися у робочому колективі. У кращому станови­щі будуть ті, хто за специфікою роботи змушений не виділяти­ся: обслуговуючий персонал, працівники великих установ.

РАК

Енергійний тиждень, що дає розширення мож­ливостей, у тому числі і у фінан­совій сфері. Ваші професійні та грошові успіхи залежатимуть від вашої освіти. Непогані матері­альні можливості відкриваються у тих, діяльність яких пов’язана з наукою, викладанням, юриспруденцією, релігією, політи­кою, далекими поїздками.

ЛЕВ

Тиждень сприятли­вий для вас, і здоров’ю вашому нічого не загрожує, якщо, звичайно, ви не схильні до надмірностей і не зловжи­ваєте шкідливими продукта­ми. Корисно зараз більше ру­хатися, особливо благодатно на вас подіють танці і масаж.

ДІВА

Тим, у кого від природи міцне здоров’я, на по­чатку січня не варто хвилюва­тися. Для тих, хто не може по­хвалитися гарною формою, період уразливості тривати­ме. Тільки уповільнені хвороби можуть перейти у гостру фор­му. Не зловживайте смаколика­ми! Особливо уразливі шлунок і серце, можуть бути проблеми з очима і травми.

ТЕРЕЗИ

Особливих проблем зі здоров’ям не буде, але для вас важливі організованість, впорядкованість життя. Хаос і невизначеність, непередбачу­ваність можуть негативно від­битися на самопочутті. Як і пе­ревантаження на роботі. У вас особливо вразливі кісткова сис­тема, зуби. Важливо правильно і вчасно харчуватися.

СКОРПІОН

Цього тижня можете зі­ткнутися з проблема­ми на роботі. Намагайтеся не приймати радикальних рішень. Якщо вирішите звільнятися, то ретельно обміркуйте цей крок. Цього тижня великий ризик руйнування романтичних сто­сунків. Щоб подолати трудно­щі, проявіть винахідливість.

СТРІЛЕЦЬ

Цього тижня бажано проводити більше часу на са­моті. Займіться творчістю або вирушайте в подорож. Також початок січня сприятливий для оздоровчих процедур. Стежте за своїм самопочуттям.

КОЗЕРІГ

Дуже енергійний, на­пружений тиждень. Витрачатимете бага­то сил, але вони будуть лег­ко і просто відновлюватися. Однак не варто зловживати своєю здатністю до самовід­новлення. Шкідливі звички, наприклад, куріння, теж мо­жуть знизити вашу витрива­лість.

ВОДОЛІЙ

Сприятливий тиждень для подорожей і твор­чості. Це можуть бути і відпочинок, і відрядження. Такі поїздки будуть вдалими, тому їх не варто відкладати. Адже ви так довго про них мріяли. У цей період намагайтеся не впадати в ілюзії і не намагайтеся осяг­нути неосяжне.

РИБИ

Перший тиждень нового місяця і нового року ста­не сприятливим для цілеспря­мованих представників цьо­го знака. Не виключено, що у цей час отримаєте підвищен­ня на роботі. Сміливо реалізуй­те свої цілі, але пам’ятайте про необхідність співпраці. Уни­кайте конфліктів з керівника­ми, партнерами і родичами. Проблеми у стосунках можуть затьмарити період досяг-нень.

Схожі новини