Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У «Газмережі» заперечують, що причиною вибуху в будинку у Львові став витік газу

  • 25.12.2023, 13:45
  • 905

У Львові 23 грудня стався вибух в житловому будинку, внаслідок якого 3 людей загинуло та 5 зазнали поранень. Попередньо повідомлялося, що причиною вибуху став вибух газу

Фото з сайту pexels
Фото з сайту pexels

Однак, у Львівській філії «Газмережі» це заперечили.

«Фахівцями АДС перевірено на наявність витоку газу всі підземні комунікації й колодязі в радіусі 50 метрів. Під час обстеження витоку газу не виявлено. Працівники аварійної служби також пропильнували газовий ввід даного житлового будинку від місця врізки СН-4 0%. До моменту з’ясування причини вибуху, газопостачання до житлового будинку припинене. Наразі триває пошуково-рятувальна операція, тож поки рано робити висновки щодо причин вибуху», — йдеться в повідомленні.

Зазначимо, через вибух газоповітряної суміші у двоповерховому житловому будинку зруйнувалася стіна та виникла пожежа. До проведення робіт були залучені рятувальники, правоохоронці, медики, комунальники, газова служба. 44 одиниці спецтехніки та 137 людей працювали на місці події.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Правоохоронці встановлюють усі обставини події та причини вибуху, призначено експертизи.

Схожі новини