Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

За добу відбулось 66 бойових зіткнень — Генштаб

  • 25.12.2023, 09:40
  • 313

Впродовж доби на фронті зафіксовано 66 бойових зіткнень

Фото: Генштаб ЗСУ
Фото: Генштаб ЗСУ

Про це йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ.

За словами військових, було відбито десятки атак сил рф біля Авдіївки та знищено два російських винищувачі-бомбардувальники.

«На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 21 атаку ворога біля Синьківки Харківської області та Стельмахівки Луганської області, де ворог безуспішно намагався прорвати оборону наших військ», — кажуть у Генштабі ЗСУ.

Водночас, військові інформують, що на Бахмутському напрямку було відбито 5 атак сил рф поблизу населених пунктів Богданівка, Кліщіївка та Андріївка Донецької області.

«На Авдіївському напрямку українські захисники продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку. Наші воїни стійко тримають оборону, завдаючи окупантам значних втрат. Сили оборони відбили 14 атак ворога східніше Новобахмутівки, Степового, Авдіївки, а також 17 атак неподалік Первомайського та Невельського Донецької області», — йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

Також відомо, що протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 12 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, складу боєприпасів і зенітно-ракетному комплексу сил рф.

«Силами і засобами протиповітряної оборони України знищено винищувачі-бомбардувальники Су-34 та Су-30. Підрозділи ракетних військ уразили 2 артилерійських засоби та пункт управління противника», — підсумували в Генштабі ЗСУ.

Схожі новини