Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові запрацював Центр ментального здоров’я для дітей

  • 16.12.2023, 15:45
  • 483

У Львові в лікарні Святого Миколая відкрили Центр ментального здоров’я для дітей, де вони зможуть отримати допомогу психотерапевтів, психіатрів, психологів та інших спеціалістів

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР

Про це повідомляється на сайті Львівської міської ради.

«Нашою метою було створити центр ментального здоров’я на базі дитячої лікарні. Ми бачили приклад роботи такого центру в наших колег з дорослої лікарні святого Пантелеймона, воно надзвичайно ефективно запрацювало. Тому ми дуже хотіли впровадити його в дитячій лікарні. В цьому нам допомогли колеги з дорослої лікарні, і дуже багато допоміг ІТ Кластер. Важливо мати такий центр власне у структурі багатопрофільної лікарні. Тому що поки дитинка отримує лікування хірургічне чи травматологічне, з нею одразу починає працювати психолог. І завершується цей психологічний супровід вже на етапі реабілітації», — розповів Іван Міськів, керівник дитячої лікарні святого Миколая.

Спільнота Львівського IT Кластера профінансувала усі витрати на ремонтні роботи: облаштування кабінету для групових занять, сенсорної терапії, шести медкабінетів та приміщень для персоналу. Загалом йдеться про понад 300 квадратних метрів.

Схожі новини