Передплата 2024 «Добрий господар»

У роботі Kyivstar стався масштабний збій

  • 12.12.2023, 08:40
  • 840

У Kyivstar назвали причину відсутності мобільного зв’язку та інтернету

Фото: Kyivstar
Фото: Kyivstar

Про це повідомила пресслужба Kyivstar.

«Сьогодні в нашій мережі стався технічний збій, у результаті якого можуть бути недоступні послуги зв`язку та доступу в інтернет у частини абонентської бази. Спеціалісти компанії працюють над усуненням проблеми. На час усунення технічних складнощів, рекомендуємо абонентам користуватись можливостями послуги «національний роумінг», — заявили в компанії.

Оновлено

«Вранці 12 грудня мережа зв’язку Київстару стала мішенню потужної хакерської атаки, що стала причиною технічного збою, у результаті якого тимчасово недоступні послуги зв’язку та доступу в інтернет.

Для фіксації обставин та наслідків протиправних дій з втручання у діяльність мережі Київстару, оператор залучив представників правоохоронних органів та спеціальних державних служб, які наразі працюють в офісі компанії.

Станом на зараз відомо, що персональні дані абонентів не скомпрометовані. На цей час фахівці оператора працюють над усуненням наслідків хакерської атаки для якнайскорішого відновлення зв’язку та надання сервісів.

Київстар обов’язково надасть компенсацію абонентам, які не мали зв’язку або не могли скористатися сервісами оператора. Приносимо
вибачення абонентам за тимчасові незручності та дякуємо за розуміння", — заявили в Київстар.

Схожі новини