Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У путіна була зупинка серця: рос ЗМІ

  • 23.10.2023, 13:15
  • 1 718

У неділю ввечері, 22 жовтня, російському диктатору Володимиру путіну стало зле в одній з його резиденцій — він впав у спальні, судомно вигинався на підлозі, закотивши очі

володимир путін. Фото умовне
володимир путін. Фото умовне

Лежачим на підлозі ватажка росіян знайшли співробітники його служби безпеки, які перебували на чергуванні, були викликані медики, повідомив Telegram-канал «Генерал СВР».

«Вчора близько 21:05 за московським часом співробітники служби безпеки почули шум і звуки падіння, що доносилися зі спальні президента. Два співробітники Служби безпеки негайно пішли в спальню президента і побачили путіна лежачим на підлозі біля ліжка і перевернутий столик з їжею і напоями. Ймовірно, при падінні президент зачепив і обвалив на підлогу стіл і посуд…», — наголошується на каналі.

На місце прибули медики, які були на чергуванні в резиденції, — перебували в одній із сусідніх кімнат.

«Лікарі провели реанімацію, попередньо з’ясувавши, що у президента зупинка серця. Допомога була надана вчасно, серце запустили, і путін прийшов до тями», — з’ясували журналісти.

За відомостями каналу, диктатора відправили в кімнату, спеціально обладнану для того, щоб в ній можна було провести реанімацію, там є новітня техніка.

У мережі вже протягом багатьох років поширюється інформація, що Володимир путін серйозно хворий, зокрема, йому приписували різні види раку. Водночас у Кремлі стверджували, що путін «здоровий».

Схожі новини