Передплата 2024 «Добра кухня»

«Денис Чаюк перебуває на робочому місці і виконує свої службові обов’язки»

Речниця начальника Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки не спростувала і не підтвердила інформацію, що його звільнено з посади

Денис Чаюк. Фото з відкритих джерел
Денис Чаюк. Фото з відкритих джерел

Наказом Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного начальника Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП), 41-річного полковника, Героя України Дениса Чаюка було звільнено з посади 6 жовтня. Про це сьогодні, 10 жовтня, повідомило видання LVIV. MEDIA з посиланням на власні джерела у Міноборони.

У наказі головнокомандувача ЗСУ також йдеться, що полковник Чаюк призначений на посаду заступника командира однієї з військових частин.

Інформації, хто тепер очолить Львівський обласний територіальний центр комплектування, наразі немає. «Високий Замок» телефонував на особистий телефон полковника Дениса Чаюка, однак він скидав.

Речниця Львівського обласного військкомату Марія Левко у коментарі для «ВЗ» не спростувала і не підтвердила інформацію про звільнення керівника військкомату.

«Наразі Денис Чаюк перебуває на робочому місці і виконує свої службові обов’язки. Як буде якась нова інформація, ми обов’язково повідомимо», — сказала Марія Левко.

Денис Чаюк не пропрацював на посаді головного військкома Львівщини і місяця.

Нагадаємо, Героя України полковника Дениса Чаюка наказом Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного було призначено головою Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки 4 жовтня. До того, як повідомляє Арміяinform, Денис Чаюк обіймав посаду заступника командира Закарпатської 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Під час АТО брав участь у боях за Луганський аеропорт та Дебальцеве. Під час широкомасштабної російсько-української війни разом зі своїми бійцями стримував просування російських військ на Запоріжжі, знищивши велику кількість ворожої техніки та окупантів. У березні 2022 року під час визволення села Малинівка Запорізької області зазнав поранення в ногу.

Військові лікарі потім вилучили з його ноги вісімнадцять осколків, провели три хірургічні операції. За вміле керування підрозділом у боях та особистий героїзм Указом президента України від 24 квітня 2022 року полковнику Чаюку Денису Валентиновичу було присвоєне звання Герой України з врученням ордена «Золота Зірка».

Схожі новини