Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Реал» Луніна на виїзді обіграв «Альмерію»

  • 20.08.2023, 12:30
  • 339

У суботу, 19 серпня, відбувся поєдинок другого туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому «Альмерія» приймала мадридський «Реал»

Андрій Лунін. Фото з мережі
Андрій Лунін. Фото з мережі

Гра проходила на «Естадіо де лос Хуегос Медітерранеос» і завершилася з рахунком 3:1 на користь підопічних Карло Анчелотті.

Шанс проявити себе у рамці воріт Реала отримав Андрій Лунін, який вже на третій хвилині не зміг зарадити швидкого голу Альмерії у виконанні Аррібаса через провал в обороні.

Проте далі «вершковим» вдалося переламати перебіг гри. На 19-й хвилині рахунок зрівняв літній новачок «Реала» Джуд Беллінгем. Перед перервою міг виводити «бланкос» уперед Тоні Кроос, але його гол було скасовано через порушення правил.

У другому таймі Беллінгем оформив дубль, забивши на 60-й хвилині з передачі Крооса. А на 73-й хвилині Джуд додав до двох голів ще й результативну передачу. Цього разу сітку воріт господарів вразив Вінісіус Жуніор.

Важливий внесок у перемогу «Реала» вніс український голкіпер Андрія Луніна. Український голкіпер зробив кілька приголомшливих сейвів, чим сильно допоміг «вершковим» у цій грі.

Статистичний портал WhoScored поставив Луніну за цю гру 7,68.