Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Авіація сил оборони протягом минулої доби завдала 9 ударів

  • 20.08.2023, 08:45
  • 357

За минулу добу авіація сил оборони завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та одному зенітно-ракетному комплексу

Українські військові. Фото ілюстративне
Українські військові. Фото ілюстративне

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у своєму зведенні.

«Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 6 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 3 пункти управління та 3 засоби протиповітряної оборони противника», — йдеться у зведенні.

Також військові повідомили, що на Бахмутському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районах північніше Богданівки, північніше та південніше Кліщіївки Донецької області. Завдав авіаційних ударів в районах Кліщіївки, Богданівки, Північного Донецької області. Від ворожих артилерійських обстрілів противника постраждали понад 10 населених пунктів, серед них Новомаркове, Кліщіївка, Часів Яр, Біла Гора, Богданівка Донецької області.

На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Кислівки та Котлярівки Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали населені пункти Кучерівка, Петропавлівка, Кислівка, Берестове Харківської області.

На Лиманському напрямку ворог завдав авіаційних ударів в районах Білогорівки, Серебрянського лісництва Луганської області та Тернів, Веселого, Слов’янська Донецької області. Артилерійських обстрілів противника зазнали близько 15 населених пунктів, зокрема, Невське, Білогорівка Луганської області та Верхньокам’янське, Спірне, Роздолівка, Званівка, Федорівка Донецької області.

Проте сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Схожі новини