Передплата 2024 ВЗ

Гороскоп з 21 по 27 серпня 2023 року

  • 21.08.2023, 07:00
  • 4 258

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

У цей період не варто залишатися на само­ті, інакше у голову будуть лізти невеселі думки. Проводьте час з друзями, колегами і сім'єю. Будьте обережні у всьому, що стосується фінансів. Якщо вам запропонують вигідний кредит або участь в акції, пе­реборіть себе і не погоджуйтеся!

ТЕЛЕЦЬ.

Як ви будете ставитися до оточення, тією ж мо­нетою і воно платитиме вам. На роботі намагайтеся не гарячкувати і не вступати в конфлікти. Не показуйте себе з непривабливого боку. До речі, варто звернути увагу на свій зовнішній вигляд.

БЛИЗНЮКИ.

Лінь всерйоз опанує вами, не даючи займати­ся поточними справами і вирішенням важливих питань. Зверніть увагу на стан свого здоров’я. Ймо­вірно, організм дає вам зрозуміти, що з ним не все га­разд. Зараз бажано відпочити бодай кілька днів. Орга­нізм виснажився і потребує відпочинку.

РАК.

Вас незаслужено ображали або не цінували ра­ніше? Тепер все буде інакше. Знаковим днем стане 24 серпня. Можете призначати важливі зустрічі. Самотнім Ракам слід звернути увагу на оточення: у вас закохані, але ви цього не помічаєте.

ЛЕВ.

Приділіть більше уваги дому та сім'ї, тому що близьким вас зараз дуже не вистачає. Вирішен­ня виробничих питань наразі можна відкласти. Якщо маєте таку можливість, якомога більше вечорами від­почивайте у колі сім'ї. А якщо не встигли відпочити за літо, виберіться бодай на кілька днів за межі свого дому.

ДІВА.

Період сприятливий для лікування та прове­дення медичних процедур. Роздивіться навко­ло — у вашому оточенні з’явилася людина, не байдужа до вас. Якщо ви не плануєте нічого змінювати в осо­бистому плані, цей зв’язок краще знищити у зародку.

ТЕРЕЗИ.

Настав тиждень генерального прибирання. По­збирайте і викиньте непотріб не лише з дому, а й зі своєї голови! Сміливо розривайте стосунки, які не приносять радості, і йдіть з роботи, яка не приносить заробітку. Після радикальних змін ваше життя поліп­шиться.

СКОРПІОН.

Проблем у вас вистачатиме, але ви зможете з ними впоратися власними силами. А ось ваша друга половина навряд чи обійдеться без вашої допо­моги. З 24 серпня бажано почати займатися спортом. Особливо це актуально для тих, хто хоче схуднути.

СТРІЛЕЦЬ.

Не бажано займатися серйозними питаннями цього тижня. Він призначений для тиші, спо­кою і відпочинку. Навіть якщо буде щось термінове, намагайтеся витрачати якомога менше сил. Може з’явитися напруга у стосунках з родичами. На поступ­ки краще не йти, тримайтеся своєї позиції!

КОЗЕРІГ.

Сприятливий тиждень для починань — плануван­ня придбання нерухомості, початку ремонту або зародження нових стосунків. Козерогам, які ще не знайшли свого кохання, варто приступити, нарешті, до активного пошуку. Спробуйте зареєструватися на сайті знайомств! Можливо, там на вас чекає людина, про яку ви мріяли.

ВОДОЛІЙ.

Негативні думки, які роїтимуться у вашій голо­ві, цього тижня трансформуються у реальність. Тому уважно стежте за власними думками і бажання­ми! Не залишайте без уваги дітей. Зараз особливо по­трібно з ними якомога більше знаходити спільних тем, знайдіть час для спілкування з ними.

РИБИ.

Цього тижня вам надійде приваблива пропо­зиція, що стосуватиметься роботи. Перш ніж її приймати, зважте всі за і проти — там будуть підводні камені! Намагайтеся більше відпочивати.

Схожі новини