Передплата 2024 «Добра кухня»

На Львівщині працівник пошти викрав у відділення 380 тисяч гривень

  • 31.07.2023, 15:30
  • 913

Поліцейські Стрийського районного управління поліції, викрили стажера та його спільника за підозрою у крадіжці грошей з поштового відділення у селищі Славське

Зловмисники. Фото: Поліція Львівської області
Зловмисники. Фото: Поліція Львівської області

Про це повідомила поліція Львівщини.

«Як встановили правоохоронці, 28 липня близько 22.00 у селищі Славське Стрийського району невідомі зловмисники проникли у приміщення одного з місцевих поштових відділень, відімкнули двері у сховище, заволоділи грошима у сумі 380 тисяч гривень та банківською карткою, після чого втекли», — йдеться у повідомленні.

Для крадіжки чоловіки скористались ключами від вхідних дверей у приміщення та у сховище.

Під час досудового розслідування встановили, що до цього злочину причетні двоє чоловіків віком 19 та 25 років, які тимчасово проживають на Львівщині.

Молодший з них нещодавно влаштувався у відділення на стажування на посаду вантажника і напередодні крадіжки отримав ключі від службових приміщень. Старший — перебував у розшуку за крадіжку та розбій, вчинені на Київщині.

Поліцейські затримали крадіїв у Київській області і повідомили їм про підозру. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере чоловікам запобіжні заходи.

Схожі новини