Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Горбунов відреагував на розголос через зйомки комедії за 33 млн грн бюджетних коштів

  • 20.07.2023, 13:45
  • 2 118

Мінкульт виділив із держбюджету на комедійний серіал Юрія Горбунова «СМТ Інгулець» 33 млн грн. Шоумен наголосив, що це не великі гроші для 24 епізодів

Юрій Горбунов. Фото з мережі
Юрій Горбунов. Фото з мережі

Відповідне відео Горбунов опублікував в Інстаграм.

Юрій Горбунов підкреслив, що 33 млн гривень за розробку 24 серій, як знають фахівці, це зовсім невеликі гроші, але з їх допомогою вони виготовлять продукт, який показуватиме сьогоднішні реалії українців та надихатиме їх.

За його словами, коли держава виділяє кошти на те, щоб зняти якісний контент для інформаційної війни, то він та його колеги вважають своїм патріотичним обов’язком відгукнутися на це та зробити все можливе, щоб дати гідну відповідь росіянам. Горбунов підкреслив, що агресор веде проти України інформаційну війну та знімає десятки кінострічок, пропагуючи «русскій мір», а нам нема чим відповісти.

«Чому для нас зараз важливо знімати комедію? З початку війни ми дали сотні концертів для ЗСУ. Я знаю, як військові реагують на те, що вони хочуть позитиву та гумору. Як вони реагують на анекдоти, на веселі історії… гумор зараз потрібен «, — сказав телеведучий.

Артист підсумував, що цим його компанія «Прототип продакшн» створює робочі місця, допомагає розвивати індустрію і рухати економіку, тому під час війни це потрібно і важливо.

Схожі новини